IMER Group » Mini-Dumper Imer Taurus 700 HT CPE-11AE motor Honda GX390 ecartament reglabil, descarcare „hi-tip” Mini-Dumper Imer Taurus 700 HT CPE-11AE motor Honda GX390 ecartament reglabil, descarcare „hi-tip” – IMER Group






    Mini-Dumper Imer Taurus 700 HT CPE-11AE motor Honda GX390 ecartament reglabil, descarcare „hi-tip”

    cod produs: IM1108023
    Mini-dumper-ul Taurus este soluția ideală pentru transportul și manipularea diverselor tipuri de materiale pe șantier și în locuri cu acces dificil. Se descurcă perfect pe orice teren, inclusiv pe pante abrupte, trepte și rampe. Cele două viteze de deplasare asigură eficiență maximă de operare chiar și pe șantiere foarte mari.
    Nivelul redus de zgomot îmbunătățește confortul operatorului și face ca utilajul să fie potrivit pentru utilizare chiar și în centrele urbane.
    Proiectat cu gândul la operator
    Maneta de direcție este montată pe amortizoare pentru a reduce vibrațiile transmise brațelor și părții superioare a corpului, asigurând un confort total operatorului. Chiar și structura plăcii de sprijin cu amortizare prin arc previne transmiterea vibrațiilor către corp. Placa de sprijin se pliază convenabil atunci când utilajul este operat de la sol, pentru a preveni contactul accidental cu picioarele operatorului. Când utilajul este condus cu operatorul la bord, placa de sprijin este blocată automat în poziția deschisă pentru a preveni închiderea accidentală.
    caracteristici
    Tip motor Honda GX390 Benzina
    Putere motor 8,2 kW
    Sarcina maxima 700 kg
    Capacitate de incarcare 0,33 mc
    Extensie hidraulica (tren de rulare extensibil 760 / 1060 mm
    Viteza de avansare 2,3 / 3,2 km/h
    Kit betoniera, capacitate bena 250 / 190 l
    Sistem Control Direct Control System -
    Capacitate rezervor hidraulic 17 l
    Motor de tractiune Orbital -
    Capacitate baterie 12 / 60 V/Ah
    Greutate echipament 740 kg
    PRET:
    102.319,28 LEI
    *T.V.A. inclus
    Comanda cu incredere ai 14 zile drept de retur
    Echipamente profesionale la un pret corect
    Utilaje robuste si sigure, testate si certificate CE, concepute pentru utilizare profesionala.
    ai nevoie de un utilaj? Curabitur lobortis id lorem id bibendum. Ut id consectetur magna. Quisque volutpat augue enim pulvinar lobortis nibh lacinia at. inchiriaza

    Autentificare

    Parola uitata?